fbpx

Cursurile la Facultatea de Drept UBB Cluj încep online în octombrie

Consiliul Facultatii de Drept UBB Cluj a decis ca primul semestru ce va incepe in octombrie sa se desfasoare online.

“Astăzi în Consiliul Facultăţii am luat decizia continuării în „online” pentru semestrul I. Votul majorităţii decide, fără discuţie.
Personal am votat pentru hibrid, cu opţiunea să vină la facultate doar anul I şi doar pentru seminar. Motivul a fost experienţa mea din anul I, când nu ştiam să citesc orarul, nu ştiam (mai) nimic despre facultate, inclusiv despre cum să mă organizez, cum să învăţ etc. M-au ajutat colegii de cameră din căminul XVI, dar tot mi-a trebuit un semestru şi tot a fost un dezastru începutul sesiunii. Sincer nu ştiu ce vor înţelege cei din anul I, rămâne să vedem cum putem să îi ajutăm – şi aici mă refer la cadre didactice şi studenţi din ani mai mari.

Vedem ce va urma. Poate e mai bine aşa, în condiţiile în care aveam doar 25 de locuri de cazare în cămin, iar activitatea s-ar fi suspendat extrem de repede dacă apăreau probleme. Caz în care prezenţa non-clujenilor în Clujul atât de scump ar fi fost un efort financiar chiar nejustificat pentru părinţi.”, a scris lectorul Daniel Nițu.

Acesta este nostalgic după cursurile in sistem normal.

“Mai jos o poză – Facultatea în septembrie. Pentru studenţii anii 2 plus, un fel de remember. Pentru cei de anul 1 ceva de genul „Hei! Clădirea aia e Facultatea de Drept”.

“PS: mai ţineţi minte cum a început anul universitar 2019-2020? Cu marşul gigantic UBB prin tot Clujul?… Wow…”, a conchis Daniel Nițu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina