clujust.ro

Cunoscuta judecătoare Andrea Chiș a depus cerere de pensionare

Judecătoarea clujeancă Andrea Chiș, acum membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a depus cerere de pensionare după 27 de ani de activitate.

”După 27 de ani în magistratură, ani în care am parcurs treptele profesionale de la judecător de judecătorie, la tribunal și curte de apel, cariera fiindu-mi încununată de încrederea cu care m-au investit colegii mei, alegându-mă să-i reprezint în Consiliul Superior al Magistraturii şi punându-şi cariera în mâinile mele, azi am depus cererea de eliberare din funcția de judecător prin pensionare. Motivele le voi aduce la cunoştință publică în ședința Secției pentru judecători de mâine, 3 noiembrie 2022. Cu prețuire și recunoştință, Andrea A. Chiş”, a postat aceasta pe Facebook.

”Vă rog să dispuneți eliberarea mea din funcție prin pensionare cu data de 07.01.2023, deoarece doresc să duc până la capăt mandatul de membru al Consiliului Superior al Magistraturii”, se arată în cerere.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!