fbpx

Cunoscuta judecătoare Andrea Chiș a depus cerere de pensionare

Judecătoarea clujeancă Andrea Chiș, acum membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a depus cerere de pensionare după 27 de ani de activitate.

”După 27 de ani în magistratură, ani în care am parcurs treptele profesionale de la judecător de judecătorie, la tribunal și curte de apel, cariera fiindu-mi încununată de încrederea cu care m-au investit colegii mei, alegându-mă să-i reprezint în Consiliul Superior al Magistraturii şi punându-şi cariera în mâinile mele, azi am depus cererea de eliberare din funcția de judecător prin pensionare. Motivele le voi aduce la cunoştință publică în ședința Secției pentru judecători de mâine, 3 noiembrie 2022. Cu prețuire și recunoştință, Andrea A. Chiş”, a postat aceasta pe Facebook.

”Vă rog să dispuneți eliberarea mea din funcție prin pensionare cu data de 07.01.2023, deoarece doresc să duc până la capăt mandatul de membru al Consiliului Superior al Magistraturii”, se arată în cerere.

Comments

comentarii

Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, meciul contra Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out. Partida s-a termina cu scorul de 2-1 (0-0).... Citește mai mult
Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult

Lasă un răspuns