fbpx

Cum puteți plăti mai puțin pentru polita de asigurare online? Sfaturi utile pentru a obține cea mai ieftina asigurare auto

Mai există astăzi conceptul de cel mai bun tarif pentru polita de asigurare? Cu ajutorul unui broker de asigurare SRL, cu siguranță că da! Bineînțeles totul depinde de masina pe care o conduceți, de datele dumneavoastră cu caracter personal, cât și de istoricul la volan.

Printr-o căutare amănunțită a ofertelor de preț, puteți obține cea mai ieftina asigurare auto online. Aveți nevoie doar de câteva sfaturi simple și veți putea economisi la încheierea contractului de asigurare mai mult decât ați putea crede. Sfatul esențial pentru a încheia cea mai ieftina asigurare auto este să comparați tarifele și să fiți atent la perioada de valabilitate.

Dacă sunteți curios să aflați cum vă poate ajuta un broker de asigurări să obțineți cea mai ieftina asigurare auto, rămâneți alături de noi și veți vedea ce trebuie să faceți pentru a putea circula pe drumurile publice fără să fiți nevoit să plătiți prețuri mari la încheierea politei de asigurare. În plus, veți descoperi și importanța uriașă pe care o are un calculator de asigurare în generarea tarifelor pentru politele RCA și CASCO.

Politele de asigurare: care sunt pașii pentru cea mai ieftina asigurare auto?

Asigurarea auto este, probabil, acel contract necesar pe care cei mai mulți proprietari de autovehicule vor să îl încheie cât mai ieftin. Indiferent că este vorba despre asigurarea obligatorie sau despre cea facultativă, orice persoana fizica sau persoana juridica poate încheia cu ușurință în format electronic cea mai ieftina asigurare auto pentru tipul de vehicul pe care îl conduce.

Este adevărat că există anumiți pași pe care va trebui să îi parcurgeți pentru a putea găsi cea mai ieftina asigurare auto, însă toate aceste aspecte le puteți afla simplu și extrem de rapid dacă rămâneți în continuare alături de noi. Să începem!

#1. Nu vă limitați la o singură companie de asigurare pentru emiterea politei RCA/CASCO

Poate cel mai important lucru pe care dumneavoastră trebuie să îl faceți este să nu vă setați pe o singură companie de asigurare. Pe teritoriul Romaniei și nu numai, au apărut o mulțime de asiguratori care propun pachete de asigurare rentabile atât pentru asigurarea RCA, cât și pentru CASCO.

Așa că, luați-vă puțin timp și verificați în bloc ofertele de asigurare, pentru perioade de valabilitate multiplu de o luna (între o luna si 12 luni) și decideți pentru fiecare tip de polita de asigurare ce variantă vi se potrivește cel mai bine.

Doar verificând oferte de la mai mulți asiguratori veți putea beneficia de cea mai ieftina asigurare auto. Altfel, v-ați putea păcăli și încheia o polita la un preț mult mai mare, când ați fi putut să o încheiați ieftin chiar și pentru o perioadă de 1 luna sau alt interval dorit.

#2. Conduceți prudent! Clasa Bonus Malus are un mare impact asupra asigurarii RCA

Ați auzit de sistemul de bonusare/penalizare impus de Autoritatea de Supraveghere Financiara? Dacă sunteți șofer cu vechime, cel mai probabil ați auzit și știți cum funcționează reducerile, respectiv penalizările de pret pentru încheierea unei polite de asigurare RCA online.

Totuși, dacă sunteți la începutul anilor de șoferie, atunci este important să înțelegeți cum funcționează acest sistem și ce efect are, de fapt, pentru ca dumneavoastră să obțineți cea mai ieftina asigurare auto.

Orice proprietar de autovehicul are responsabilitatea de a se asigura că masina sa circulă legal pe șosea, adică cu o asigurare auto obligatorie valabilă. Mai mult decât atât, fiecare șofer trebuie să fie responsabil de stilul în care conduce într-un trafic și așa aglomerat.

Imprudența la volan se poate solda într-un accident rutier, care dincolo de pagubele produse propriului autovehicul și celuilalt participant la trafic, va avea un efect negativ la încheierea viitoarei polite de asigurare. Cu fiecare accident auto, sistemul de penalizare prevăzut de ASF crește tarifele la RCA pentru încheierea viitorului contract de asigurare.

În schimb, dacă dumneavoastră alegeți să conduceți prudent, nu practicați depășiri periculoase și vă țineți departe de accidentele rutiere, veți fi recompensat cu o reducere de preț pentru a încheia cea mai ieftina asigurare auto!

#3. Folosiți un calculator și veți avea șansa să descoperiți cea mai ieftina asigurare auto

Cum puteți obține concret cea mai ieftina asigurare auto? Este simplu! Folosind instrumentul de calcul oferit de Pint.ro, broker de asigurări auto! Va fi nevoie doar de datele dumneavoastră și ale autovehiculului pe care îl conduceți, iar după prelucrarea datelor cu caracter personal, veți putea obține polita de asigurare cu decontare directa.

Primul pas este să vă asigurați că furnizați asigurătorului detalii exacte despre dumneavoastră. Printre cele mai importante date se numără: numele complet, CNP, serie carte identitate, anul obținerii dreptului de conducere și data de la care doriți să activați contractul de asigurare.

Printre cele mai importante date auto pe care sunteți nevoit să le completați sunt: stare inmatriculare (daca masina este inmatriculata sau se află in vederea inmatricularii), serie sasiu, capacitate cilindrica, masa maxima autorizata, modelul și marca autovehiculului, capacitatea cu numar locuri și an fabricatie.

Toate aceste date pot fi obținute direct din talon, însă pe Pint.ro vi se va marca în dreptul fiecărui câmp liber unde trebuie să căutați toate datele cerute. Cu aceste informații și cele despre dumneavoastră, Pint.ro va putea efectua o verificare a antecedentelor pentru a determina dacă sunteți eligibil pentru cea mai ieftină asigurare auto.

Cautați cea mai ieftina asigurare auto? Verificați ofertele pe Pint.ro!

Ați avut vreodată neșansa de a fi implicat într-un accident de masina? Dacă da, atunci știți cât de costisitoare pot fi reparațiile. Ca să nu mai vorbim de faptul că, dacă cineva a fost rănit în urma accidentului, s-ar putea să vă confruntați cu daune morale și corporale care vă pot afecta bugetul.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să încheiați polite de asigurare la prețuri avantajoase și cu acoperire în beneficiul dumneavoastră. Pe Pint.ro aveți parte de o mulțime de asiguratori pregătiți să vă ofere un pachet avantajos pentru dumneavoastră! Nu este nevoie decât de puțină atenție în momentul în care completați formularul cu date despre masina și despre proprietar și veți putea obține în doar câteva minute cea mai ieftina asigurare auto!

Pont: Pentru polita de asigurare obligatorie, optați întotdeauna pentru decontarea directa: veți scuti în acest fel o mulțime de timp în recuperarea daunelor produse într-un accident în care vinovatul este celălalt participant implicat în accidentul rutier.

Comments

comentarii

Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă după amiază, la stingerea unui incendiu ce a cuprins podul unei case din comuna Căianu. Din fericire, nu au existat victime.... Citește mai mult
Ultima modernizare a Pieței Mărăști datează de pe vremea lui Ceaușescu, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Zona, rămasă „în secolul trecut” din punct de vedere a amenajărilor urbane, va fi modernizată și revitalizată.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!