fbpx

Cum e viața de avocat stagiar pentru un influencer care promovează educația juridică

Alin Chifor, urmărit de peste 400.000 de oameni pe TikTok și aproape 50.000 pe Instagram, este acum avocat stagiar în Baroul Cluj, după ce a reușit la examenul din septembrie.

Tânărul Alin Chifor din Cluj s-a remarcat din timpul facultății, atât prin activitatea didactică, cât și cea online. A câștigat concursuri de procese simulate și a crescut fulminant pe TikTok și pe Instagram, unde postează clipuri în care explică pe înțelesul tuturor termeni juridici, fapte penale și contravenționale sau situații inedite în care încalci legea.

Nu demult, Chifor a reușit la examenul de admitere în Barou și a devenit avocat stagiar, colaborând inclusiv cu vestitul profesor și avocat Gheorghiță Mateuț. Acum merge la procese și studiază dosare, dar continuă cu educația juridică în mediul online.

Cum este în profesie și ce proiect in online are, aflați din interviul video de mai jos, realizat pe holul Curții de Apel Cluj.

 

Comments

comentarii

Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, meciul contra Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out. Partida s-a termina cu scorul de 2-1 (0-0).... Citește mai mult
Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult

Lasă un răspuns