fbpx
Acasă » DIN ȚARĂ » CSM a avizat propunerea pentru șefia DIICOT
Daniel Horodniceanu (foto mediafax.ro)

CSM a avizat propunerea pentru șefia DIICOT

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat propunerea ministrului Justiției de numire în funcția de procuror șef DIICOT a ieșeanului Daniel Horodniceanu.

În şedinţa din data de 4 mai 2015, după parcurgerea activităților prevăzute în procedura de avizare, analizarea proiectului de management şi susţinerea interviului, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat – cu majoritate de voturi –  propunerea ministrului justiției de numire a lui Daniel-Constantin Horodniceanu, procuror şef al DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. 

Propunerea pentru numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu în funcţia de procuror şef al DIICOT a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiţiei în data de 9 aprilie 2015.

Hotărârea Secţiei pentru procurori va fi transmisă Ministerului Justiţiei în cursul zilei de marţi, 5 mai 2015.

Potrivit art. 40 lit. h din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori a Consiliului avizează propunerea ministrului justiţiei de numire a procurorului şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina