fbpx

Cotețele-penthouse de pe blocul ce a umbrit strada Mihai Românul sunt gata. Imagini exclusive de pe șantier FOTO

Locuințele cu etaj construite peste blocul de 7 etaje de pe strada Mihai Românul au fost finalizate. Avem imagini din interiorul acestei ”inovații” urbanistice, din timpul lucrărilor de construire.

Amintim că cele două etaje în plus au fost autorizate în 2019, la trei ani distanță de autorizația emisă inițial pentru blocul de 7 etaje de pe strada Mihai Românu nr.13. Ca și cum nu era de ajuns ditamai imobilul lângă casele de pe stradă, s-au mai adăugat acele ”cotețe” pe structură metalică, vândute ca penthouse-uri.

Autorizația de construire nr. 1617/2019 din 20 noiembrie 2019 prevede: ”MODIFICARI PE PARCURSUL EXECUTIEI LA ANSAMBLU REZIDENTIAL CU DOTARI – CVARTALUL 1 SI AMENAJARI EXTERIOARE AUTORIZATE INITIAL CU A.C. NR.1367 DIN 10.08.2016. Modificari propuse: modificarea regimului de inaltime de la S+P+7E la S+P+7E+2Er, compartimentari interioare si modificari la fatade .”

Pentru a vă face o idee cum au fost construite etajele în plus peste blocul în care deja locuiau oameni, dar care nu e nici în ziua de azi recepționat, vă prezentăm fotografii din interior de pe șantier, din urmă cu circa 2 luni. Acum, locuințele de pe bloc sunt finalizate și au întregit monstruozitatea imobilului care umbrește vecinii, aceia care locuiau deja în zonă, căci în duplexul din imediata vecinătate nu s-a mai mutat nimeni.

Blocul este ridicat de firma Clar Import Export, iar dacă vreți să cumpărați de la ei, veți semna actele la Societatea Notarială Autentica a europarlamentarului PNL Daniel Buda.

 

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!