fbpx

Contabila unei firme, sechestrată și umilită de copiii patronului și un pompier. Parchetul Militar Cluj-Napoca îi anchetează

Contabila unei firme din Bihor a fost sechestrată, bătută, tunsă şi dezbrăcată de fiul şi fiica patronului, cu complicitatea logodnicului acesteia din urmă, pompier în Oradea

Trei tineri din Bihor, între care şi un subofiţer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar, acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce au sechestrat şi umilit o femeie, pe care au dezbrăcat-o, au legat-o, au bătut-o şi au tuns-o, aruncând-o în final, în pielea goală, în curtea casei în care locuieşte mama ei, în localitatea Măgeşti.

Potrivit ebihoreanul.ro, incidentul incredibil s-a produs vineri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronată de Gavril Costa, tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani)

Afaceristul, Gavril Costa, fost primar al comunei Măgeşti vreme de trei mandate, în perioada 2000 – 2012, era bănuit de copiii săi că ar avea o relaţie cu contabila firmei sale şi au vrut să se răzbune pe femeia care ar fi intervenit între el și mama lor.

Planul de răzbunare l-au pus în aplicare împreună cu iubitul Andradei, un pompier orădean, Cătălin Butuc (31 ani) (foto jos), fiul unei poliţiste şi al fostului şef al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Bihor.

Cei trei au chemat-o pe victimă la birou sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, iar când a ajuns au umilit-o: au ţinut-o sechestrată vreme de aproape 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, aruncând-o în curtea imobilului. Aici, femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a reuşit să sune la Poliţie.

Rudele ranitei îi cunoșteau pe agresori, așa că polițiștii le-au dat rapid de urmă. Este vorba de fiica de 27 de ani și de fiul de 29 ai șefului victimei – patronul unei firme de construcții și fost primar în comună. Dar la agresiune a participat și iubitul tinerei – un pompier de 31 de ani din Oradea – așa că a fost sesizat Parchetul Militar Cluj-Napoca.

Acuzații

Colonel magistrat Liviu Alexandru Lascu, prim procuror Parchetul Militar Cluj Napoca a declarat pentru Pro TV: “Zice că a fost bătută, legată, sechestrată, iar după agresiune i-au luat și bani, card și telefon”.

Au fost descinderi în casa unde ar fi fost sechestrată contabila, iar anchetatorii au găsit hainele femeii, dar și mașana de tuns folosită la tortură. Urme de sânge au fost găsite inclusiv în autoturismul cu care a fost transportată victima.

La audieri cei doi frați nu au vrut să răspundă la întrebări, iar pompierul s-a declarat nevinovat. Toți trei au fost reținuți pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate și tâlhărie. Tatăl celor doi frați nu a putut fi contactat ca să își spună punctul de vedere.

Comments

comentarii

Uleiul care devine TOXIC la temperaturi ridicate. Acest aliment poate cauza cancer dacă îl folosim des pentru gătit. Acesta este cancerigen, reumatic și inflamator când ajunge la temperaturi ridicate.... Citește mai mult
Cinci persoane au murit într-un accident produs de un microbuz românesc pe autostrada M1 din Ungaria.... Citește mai mult
Expertul în sănătate publică al Universității Babeș-Bolyai, Răzvan Cherecheș, a mărturisit că având în vedere situația Covid-19 dezastruoasă din România mai rămâne o singură soluție pentru a opri răspândirea virusului: un alt lockdown.... Citește mai mult
Vincențiu Vereș este noul președinte al clubului Universitatea Cluj după plecarea lui Constantin Răduță.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!