fbpx

Consiliul Baroului Cluj organizează party pentru noii stagiari ce vor depune jurământul

Consiliul Baroului Cluj organizează party în club pentru noii stagiari ce vor depune jurământul. Petrecerea va avea loc în seara zilei în care are loc depunerea jurământului. Spre deosebire de anii trecuți, când ceremonia avea loc în sala în care avea loc și Adunarea Generală, se revine la locația tradițională, adică sediul Baroului Cluj, unde, însă, nu vor avea loc invitați.

Consiliul Baroului Cluj a anunțat că ceremonia de depunere a jurământului profesional va avea loc în data de 17 ianuarie 2019, la orele 16.00, și va fi urmată de o petrecere începând cu ora 20.30 într-un club din oraș.

”Datorită spațiului limitat și a numărului mare de colegi ce vor depune jurământul, la ceremonia desfășurată la sediul din str.Pavel Roșca nr.8 nu vom putea asigura participarea altor invitați.

Petrecerea va fi organizată în Club NOA, accesul realizându-se pe baza legitimației de avocat, alături de încă o persoană pe care o doriți alături în această ocazie. Consumația se va suporta individual de participanți.”, se arată în anunțul Baroului.

În descrierea evenimentului din club se precizează: ”Avem bucuria de a vă invita în data de 17 ianuarie 2019, la orele 20.30, la LAWYERS Party – Together starting 2019, pentru a sărbători împreună începerea noului an profesional și pentru a celebra intrarea în cadrul corpului nostru profesional a noilor avocați stagiari.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns