fbpx

Concurs de admitere in magistratura in perioada februarie-mai. S-a suplimentat lista posturilor

CSM a suplimentat, ieri, lista posturilor puse la bataie la concursul de admitere in magistratura ce va avea loc in perioada februarie-mai.

In sedinta din 2 februarie, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat completarea calendarului concursurilor şi examenelor ce se organizează în anul 2017, adoptat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.1462/22.11.2016, cu încă un concurs de admitere în magistratură în prima parte a anului 2017. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea unui concurs de admitere în magistratură, la Bucureşti, în perioada 7 februarie – 22 mai 2017, conform calendarului propus de Direcţia resurse umane şi organizare.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat initial un număr de 81 posturi de judecător si 30 posturi de procuror pentru concursul de admitere în magistratură.

Ieri, dupa suplimentarea ordinii de zi a şedinţei, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, “având în vedere că la data de 07.02.2017 se publică lista posturilor scoase la concursul de admitere în magistratură, în condiţiile art.33 alin.(1) din Legea nr.303/2004, organizat în perioada februarie – martie 2017, a hotărât suplimentarea listei posturilor scoase la concurs”

Listele finale sunt urmatoarele:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina