fbpx

Clujean trimis în judecată pentru că i-a arucat cu o țelină în față fostei soții

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost trimis în judecată sub acuzația de lovire după ce i-a aruncat în față fostei soții cu o țelină. Fapta poate părea minoră, dar procurorii Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca au ținut cont că, în urmă cu doi ani, același bărbat își mai agresase fosta soție, dar un procuror de la Parchetul Tribunalului i-a dat renunțare la urmărirea penală pe motiv că ”nu există un interes public în urmărirea acesteia”

G.M., în vârstă de 41 de ani, IT-ist, a fost trimis în judecată pentru lovirea fostei soții cu care a fost căsătorit timp de 14 ani.

”În data de 05.10.2020, inculpatul a venit la locuința persoanei vătămate și în urma unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe persoana vătămată, proiectând înspre aceasta o bucată de țelină, lovind-o în pomete. Persoana vătămată a depus la dosar certificatul medico-legal, din care rezultă că a prezenat leziuni traumatice care s-au produs prin lovire cu un corp dur, fiind necesare pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

În cauză a fost audiată martora T. E, vecină cu persoana vătămată în același imobil, care a declarată că în jurul orei 16.00, pesoana vătămată a venit la domiciliul ei și i-a comunicat că a fost agresată de fostul soț, martora observând pe fața acesteia o echimoză.

Inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, arătând că la plecarea din domiciliul persoanei vătămate nu a observat nicio echimoză pe fața acesteia.”, se arată în rechizitoriul Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca.

Procurorul a mai notat că ”inculpatul a mai săvârșit în trecut acte de violență asupra fostei soții, însă față de acesta s-a pronunțat o soluție de renunțare la urmărirea penală, confirmată de judecătorul de cameră preliminară prin încheierea din 04.12.2018” În ordonanța de renunțare din 2018, despre care Clujust a scris la acea vreme, se arăta că ”nu există interes public” în urmărirea penală a faptei.

Persoana vătămată s-a constituit acum parte civilă cu suma de 5000 lei reprezentând daune morale.

Comments

comentarii

Cafeneaua socială Cofeels din Cluj-Napoca a fost premiată cu trofeul Recenzia de Aur de Google, datorită impresiilor excelente pe care le-a făcut clienților în decurs de numai un an de activitate.... Citește mai mult
Un urs a omorât aproximativ 300 de găini, în ultimele două săptămâni, într-o comună din Harghita. Autoritățile locale au vrut să-l relocheze sau chiar să-l împuște, dar fără succes.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!