fbpx

Clujean trimis în judecată pentru că i-a arucat cu o țelină în față fostei soții

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost trimis în judecată sub acuzația de lovire după ce i-a aruncat în față fostei soții cu o țelină. Fapta poate părea minoră, dar procurorii Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca au ținut cont că, în urmă cu doi ani, același bărbat își mai agresase fosta soție, dar un procuror de la Parchetul Tribunalului i-a dat renunțare la urmărirea penală pe motiv că ”nu există un interes public în urmărirea acesteia”

G.M., în vârstă de 41 de ani, IT-ist, a fost trimis în judecată pentru lovirea fostei soții cu care a fost căsătorit timp de 14 ani.

”În data de 05.10.2020, inculpatul a venit la locuința persoanei vătămate și în urma unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe persoana vătămată, proiectând înspre aceasta o bucată de țelină, lovind-o în pomete. Persoana vătămată a depus la dosar certificatul medico-legal, din care rezultă că a prezenat leziuni traumatice care s-au produs prin lovire cu un corp dur, fiind necesare pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

În cauză a fost audiată martora T. E, vecină cu persoana vătămată în același imobil, care a declarată că în jurul orei 16.00, pesoana vătămată a venit la domiciliul ei și i-a comunicat că a fost agresată de fostul soț, martora observând pe fața acesteia o echimoză.

Inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, arătând că la plecarea din domiciliul persoanei vătămate nu a observat nicio echimoză pe fața acesteia.”, se arată în rechizitoriul Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca.

Procurorul a mai notat că ”inculpatul a mai săvârșit în trecut acte de violență asupra fostei soții, însă față de acesta s-a pronunțat o soluție de renunțare la urmărirea penală, confirmată de judecătorul de cameră preliminară prin încheierea din 04.12.2018” În ordonanța de renunțare din 2018, despre care Clujust a scris la acea vreme, se arăta că ”nu există interes public” în urmărirea penală a faptei.

Persoana vătămată s-a constituit acum parte civilă cu suma de 5000 lei reprezentând daune morale.

Comments

comentarii

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult
Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult
Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!