fbpx

Central Park Wine Festival în perioada 25-28 august în Parcul Central din Cluj

Sfârșitul verii aduce din nou în Cluj-Napoca unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate culturii vinului: Central Park Wine Festival.

Central Park Wine Festival se va organiza, așa cum suntem deja obisnuiți, în ultimul weekend al lunii august, în Parcul Central din Cluj-Napoca.

După o pauză și o ediție mai restrânsă în 2021, anul acestafestivalul reunește cea mai mare gamă de vinuri de pânăacum. Vor fi prezente crame din toate colțurile țării, precum și vinuri premium și de consum din Italia, Franța, Spania, Argentina, Chile, Portugalia și multe altele care vă așteaptăsă le descoperiți povestea în ultimul weekend de vară.

Nu vor lipsi bineînteles nici show-urile de live cooking. Organizatorii au pregătit patru zile de “muncă” intensă în Parcul Central unde vă așteaptă în fiecare zi în bucătăria Kuiba chefi din țară și străinătate să degustați cele mai “îndrăznețe” preparate culinare.

Chef Antonio Passarelli și Mircea Dinescu printre invitații la ediția din acest an

Renumitul chef Antonio Passarelli este invitat anul acesta săsusțină două show-uri de live cooking în zilele de sâmbătă și duminică.

Antonio Passarelli s-a născut în Italia, iar de aproape 30 de ani trăiește în România unde a avut o activitate remarcabilă, fiind chef în cele mai renumite restaurante din țară, a colaborat cu bucătari celebri din întreaga lume și a gătit pentru numeroase personalități. Și-a dezvoltat cariera având propriile emisiuni în cadrul MediaPro, TVR, Kanal D și Paprika TV unde a moderat emisiunea culinară Antonio și Michel în bucătărie, alături de fiul sau Michel Passarelli.

Emisiunea scriitorului Mircea Dinescu se va difuza din Parcul Central Cluj-Napoca

Anul acesta, printre invitații la festival se numără și scriitorul Mircea Dinescu. Acesta va oferi publicului o călătorie gastronomică autentică în zona special amenajată de Live Cooking, dar va avea și o serie de invitați în cadrul emisiunii “Poezie și delicatețuri” emisiune difuzată de Prima TV din studioul amenajat la Central Park Wine Festival.

Muzică Live și Kids Area la Central Park Wine Festival

Încă de la prima ediție festivalul a fost gândit ca un eveniment destinat întregii familii, așa că nu va lipsi nici de data aceasta o zonă dedicată copiilor, unde cei mici se vor putea distra în timp ce adulții se bucură de buchetele de arome și explorează fiecare loc din festival.

Nelipsite din festival sunt și muzica live, Targuțu Vintage, zone de relaxare și degustare, căsuțe cu mâncare și zona de food truckuri.

Partenerii și sponsorii, împreună cu organizatorii, se vor asigura că Central Park Wine Festival va rămâne și anul acesta în memoria participanților, așa că nu ezita să îți creezi amintiri în locurile reprezentative din festival – găsește the Instagrammable places, postează povestea preferată pe contul tău și nu uita de tag @wine.festival

Comments

comentarii

Aproape 500 de exemplare de urs brun ar putea fi vânate anual, potrivit unui proiect de lege depus, marți, în Parlament.... Citește mai mult
FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ”U” de la o echipă din Bulgaria.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!