fbpx

Cel mai mare eveniment de networking dedicat pieței de capital va fi la Cluj, în 27 februarie (A)

Cel mai mare eveniment in legatura cu finantarile/investitiile pe Piata de capital va avea loc la Cluj în 27 ferbuarie. La evenimentul ”Investment Leaders Party & Networking”, reprezentanti de top de pe bursă, fonduri de investii, companii de brokeraj se întâlnesc cu reprezentantii de top din companii, primarii, consilul județenen pentru a discuta despre posibilitatile de dezvoltare prin finantarea cu mijloace si instrumente specifice pietei de capital.

”Investment Leaders Party & Networking este un eveniment marca IntelGlobalis Consulting prin platforma X Party & Networking, aceasta editie fiind organizata impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti. Cu ocazia deciziei istorice de reclasificare a Pietei de Capital din Romania de Agentia FTSE Russell de la statutul de Piata de Frontiera la cel de Piata Emergenta Secundara, in 27 februarie 2020 dorim sa organizam cel mai mare eveniment din Romania dedicat networking-ului intre companiile romanesti, profesii liberale si principalele Fonduri de Investitii, Fonduri de Pensii si Companii de Brokeraj din Romania in vederea antrenarii principalelor forte economice din Transilvania pentru dezvoltarea Pietei de Capital din Romania.

In cadrul acestui eveniment dorim sa furnizam o platforma de comunicare nemijlocita care sa genereze incredere companiilor medii si mari din Romania ca exista sustinerea Bursei de Valori Bucuresti, a principalelor companii de investitii, suportul companiilor de Brokeraj cat si interesul investitorilor romani in vederea considerarii Pietei de Capital din Romania ca o sursa reala si viabila de finantare pe termen lung.”, arată organizatorii evenimentului.

Mai jos puteți vedea invitații speciali ai acestei ediții

Participanti: Re­prezen­tanţi din Fonduri de Investitii, Fonduri de Pensii si Companii de Brokeraj, reprezentanti cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­zentanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania, dar şi din străină­­tate. Numar de participan­­­­­ti: 300

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor
Ora 19:30 Party & Net­­­­­working

Locatia: Chios Social Lounge Cluj Napoca

Detalii la:
xpn@intelglobalis.ro
0752204495

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina