fbpx

Caz șocant în Capitală. Bărbat ucis în bătaie în stradă de doi tineri de 16 și 20 de ani

Un bărbat de 47 de ani a fost lovit fără milă până și-a dat ultima suflare, pe un bulevard din Capitală. Agresorii, de 16 și 20 de ani, l-au lovit cu crengi rupte din Parcul Crângași, unde a început altercația.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost urmărit de cei doi agresori încă din parc și până pe mijlocul șoselei, acolo unde s-ar fi împiedicat și a căzut. Chiar în locul marcat de polițiști, victima a fost lovită în zona capului până când și a pierdut conștiința.

Martorii au sunat disperați după ajutor, în timp ce omul, bătut, zăcea în mijlocul străzii. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute în șir, dar în zadar. Rănile suferite au fost grave și i-au adus moartea.

Între timp, polițiștii au pornit în căutarea suspecților, care, după atac, au reușit să se faca nevăzuți. Indivizii, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, au fost încătușați după aproape două ore.

”La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

”Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun. Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns