fbpx

Caz incredibil de rele tratamente aplicate minorului la Dej, preluat de Parchetul Tribunalului Cluj

Un copil de 9 ani din Dej a ajuns în stare gravă la spital cu răni infectate pe abdomen, spate și picioare. Cazul a fost preluat astăzi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Mama minorului a fost reținută și va fi propusă pentru arestare preventivă.

Potrivit Dejeanul.ro, copilul a ajuns in coma la spital cu rani si necroze pe tot corpul. Medicii care au intervenit la caz spun ca acesta era pur si simplu mancat de viermi si de muste, avand infectii grave pe mai multe zone din corp. Se pare ca acesta era in grija mamei, insa mai mult era supravegheat de bunica, pentru ca femeia lipsea adeseori de acasa.

De la spitalul din Dej, minorul a fost transferat in stare critica la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimisti cu privire la sansele acestuia de supravietuire.

“În jurul orei 12.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej – Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni.  În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.  Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, au precizat reprezentantii IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns