fbpx

Casă nouă în 2020: Seasons, turnul-pădure din Cluj-Napoca

Proiectul Skyline al celor de la Studium Green, unde au primit apartamente peste 60 de păgubiți din dosarul ”Tower”, a fost redenumit Seasons (Anotimpuri) și a primit un concept inedit în Cluj-Napoca: pădurea de acasă.

Studium Green dezvoltă în premieră pentru Transilvania un concept spectaculos de pădure verticală urbană. Lucrările au început spre sfârșitul lui 2019 și, dacă totul decurge fără probleme, se vor finaliza în acest an.

Seasons este amplasat pe strada Frunzișului în cartierul Zorilor foarte aproape de tot ce îți dorești: spatii comerciale renumite, unităti de învatamant de toate gradele, unitati sanitare remarcabile, mijloace de transport în comun, o comunitate tânără în dezvoltare.

”Natură, armonie, bunăstare sunt conceptele în jurul cărora se construiește noul ansamblu rezidențial SEASONS”, se arată în prezentarea celor de la Studium Green.

Blocul va avea 153 de apartamente, 154 locuri de parcare, 2.500 mp mp balcoane verzi și 700 mp de terase înierbate.

Inspirat de natură, proiectul SEASONS dezvoltat de Studium Green este un turn bioclimatic de 14 etaje construit durabil, responsabil și conectat cu natura, chiar și într-un mediu urban agitat. Aspectul cald, natural al vegetației care invadează balcoanele largi, dau viață clădirii și sunt un model de dezvoltare ecologică și de extindere durabilă a peisajului urban. Turnul va avea o înălțime de 50 m și va oferi un spațiu rezidential de 12.000 mp utili și spații de parcare auto și biciclete de 3.000 de mp. Apartamentele compartimentate ingenios, performante energetic, vor avea suprafețe utile între 39 si 113 mp și terase de până la 57 mp.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns