fbpx

Campioana de fitness, judecată pentru că a condus beată, a scăpat de control judiciar

Yannina Oltean, fostă campioană la fitness și o mare speranță a României în acest domeniu la începutul anilor 2000, judecată pentru că a condus beată criță și a provocat accident, a scăpat de măsura preventivă.

”În temeiul articolului 242, alin.1 din Codul de procedura penala, revoca masura controlului judiciar luata împotriva inculpatei”, se arată în încheierea din 9 aprilie. Procesul va continua în 30 aprilie.

soferita yanina la tribuna clujust.ro (2)Tânăra de 30 de ani a condus beată criță, a fugit de poliție și a provocat un accident la sfârșitul lunii februarie 2014 a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă. Imaginile cu blonda în timp ce implora polițistul ”să dea doi bani pe ea că nu-l va dezamăgi” au făcut înconjurul țării. VIDEO AICI.

Yannina Oltean a fost trimisă în judecată în dosarul penal 15198/211/2014 sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența băuturilor alcoolice. După accident, analizele de specialitate au arătat că șoferița avea o  îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,43 grame alcool la mie.

Amintim că în seara de 26 februarie 2014, Yannina Oltean a plecat cu bolidul de lux BMW Z4 din Piața Unirii, de unde a fost urmărită de poliție căci existau informații că este băută. Șoferița nu a oprit la somații, a lovit ușor o mașină pe bulevardul Memorandumului, după care a ajuns pe Calea Mănăștur, unde a lovit frontal un taximetru în care erau trei pasageri.

Yannina Oltean, originară din Deva, a început sa facă gimnastica, iar după ce s-a lăsat, a trecut la fitness unde a reuşit să facă performanţă sub îndrumarea antrenorului Liviu Miron. a fost una dintre marile speranţe ale ţării noastre la fitness. Campioană mondială în 2000, atunci când ţara noastră a organizat Campionatul Mondial de Fitness, Yannina a renunţat la scurt timp la cariera de sportivă şi a optat pentru cea de model. În perioada ei de glorie, Yannina a urcat pe scenă alături de vedete precum Enrique Iglesias, Jennifer Lopez sau Backstreet Boys, pentru care a dansat în India. Potrivit unor surse, familia tinerei are o situatie materiala foarte buna si mai multe afaceri, iar acesta ar fi fost motivul posibil pentru care blonda a abandonat sportul.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina