Bizar. Avocata care a lovit cu mașina un motociclist postase anterior un pistol și o carte cu prenumele victimei

Coincidență bizară. Avocata din Iași, arestată pentru că a lovit cu mașina un motociclist, a postat înainte de incident o fotografie cu un pistol pe o carte care conține prenumele victimei ”Alexandru”.

În imaginea postată înainte de accident de avocata Alexandra Cioată, apare un pistol și o carte de Constantin Noica, al cărei titlu șochează, din perspectiva a ceea ce urma să se întâmple: “Rugați-vă pentru fratele Alexandru”, adică exact prenumele victimei.

Motociclistul lovit, Alexandru, chiar a avut nevoie de rugăciuni. Acesta a scăpat cu viață ca prin minune.

La trei zile după ce a postat fotografia, Alexandra Cioată avea să intre în motociclistul care, culmea, se numește Alexandru.

Avocata, care a fugit de la locul accidentului, a fost găsită și pusă sub acuzare pentru tentativă de omor, în urma vizionării imaginilor de pe camerele care au surprins momentul impactului. Cioată se află în arest preventiv.

sursa BZI.ro

Comments

comentarii

Joi, 18 iulie, la Primăria Cluj-Napoca a avut loc dezbaterea publică pentru proiectul de regenerare urbană de pe fosta platformă Carbochim. Concluziile dezbaterii care a ținut 5 ore.... Citește mai mult
Ploaia de sâmbătă după-masă nu i-a speriat pe festivalierii de la Electric Castle.... Citește mai mult

Lasă un răspuns