Bărbat din Cluj, tâlhărit de o femeie și concubinul ei după ce a postat bani pe TikTok

Bărbatul din Cluj fost tâlhărit după ce a postat TikTok un video în care arăta o sumă mare de bani și spunea că își caută iubită sau soție.

În loc să atragă atenția unei femei dornice să îl cunoască pentru o posibilă relație, a atras atenția unui cuplu care locuia în Ciugudu de Jos, județul Alba. Aceștia au luat decizia să obțină bani de la bărbat și au pus la cale un plan, l-au tâlhărit, iar acum sunt trimiși în judecată la Judecătoria Aiud.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt, că inculpatul D.L. şi inculpata R.Ț. aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună pe raza satului Ciugudu de Jos.

În cursul lunii decembrie, inculpata a vizionat o postare pe TikTok, în care apărea persoana vătămată N.V., etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă.

Inculpata a căutat profilul persoanei vătămate pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată de persoana vătămată.

Cei doi au început să poarte conversații prin intermediul aplicației Messenger (Facebook) și telefonic, inculpata mințindu-l că nu are nicio relație, sens în care au stabilit să se întâlnească pe raza municipiului Aiud.

Ulterior, aceștia au mers la plimbare într-un parc, unde femeia i-ar fi cerut bărbatului din Cluj jumătate din banii pe care acesta îi avea în portofel. Pentru că bărbatul s-a opus, aceasta s-ar fi servit singură cu peste 6.000 de lei din portofel. În ajutorul i-ar fi sărit și concubinul, care s-a aflat, în tot acest timp, în zonă.

“În acele împrejurări, inculpata a luat din posesia persoanei vătămate mai multe bancnote, în sumă totală de 6335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă. Persoana vătămată a încercat să recupereze suma de bani, dar inculpata s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă.

La scurt timp, după numai câteva secunde, inculpatul D.L., care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca persoanei vătămate şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta, determinând-o să părăsească locul de unde se aflau şi să se deplaseze către sediul Poliţiei Municipiului Aiud”, se arată în motivarea judecătorului de cameră preliminară, citată de Alba24.ro

Comments

comentarii

Mulți dintre copiii din mediul rural nu au ieșit niciodată din satul lor, potrivit unui studiu realizat de World Vision România.... Citește mai mult
Un centru de îngrijiri animale a preluat recent o pisică pe nume Max, abandonată de stăpânii săi după șapte ani. Motivul abandonului este surprinzător și a stârnit indignarea iubitorilor de animale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns