fbpx

Avocatul Gheorghe Piperea, una caldă, două reci cu Finanțele Publice, în calitate de reclamant

Avocatul Gheorghe Piperea, ”spaima” băncilor și priceput în multe când e invitat la TV, are trei procese cu Direcția Finanțelor Publice București, unul pierdut definitiv, unul câștigat pe fond și altul pierdut în primă instanță. Ultimele două se află în faza de recurs.

Recent, Curtea de Apel București a respins, ca nefondat, recursul avocatului Gheorghe Piperea, reclamant în dosar, împotriva unei sentințe a Tribunalului București, care suna în felul următor: ” Respinge cererea de chemare in judecata, ca neintemeiată.”

În acest dosar, Piperea a cerut, potrivit justnews.ro, anularea Deciziei de Impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale de sănătate (CASS) pe anul 2013, prin care i s-au stabilit obligații fiscale suplimentare în valoare de 202.951 lei.

În vara anului trecut, Tribunalul București s-a pronunțat în alte două dosare dintre Piperea și Finanțele Publice.

O sentință a fost câștigătoare: ”Respinge exceptiile invocate. Admite actiunea. Anuleaza Decizia de solutionare a contestatiei nr. 430/2019 si Decizia de impunere nr. nr. 10736234/2019 Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 85.184 lei de lei cu titlu de plata nedatorata.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, recursul urmand a se depune la Tribunalului Bucuresti – Sectia a II-a Contencios administrativ si fiscal.”

Direcția Finanțelor a declarat recurs.

Soluția în celălalt dosar: ”Respinge, ca neintemeiata, cererea de chemare in judecata formulata de reclamantul Gheorghe Piperea in contradictoriu cu parata Administratia Sector 4 a Finantelor Publice si Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucuresti.”

Piperea a declarat recurs, dosarul fiind la Curtea de Apel București.

Comments

comentarii

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 189 de cazuri COVID-19 la Cluj. Rata de incidență a ajuns la 3,54.... Citește mai mult
Horoscop 7 martie 2021. Taurii nu vor să comunice despre problemele lor. Balanțele sunt o sursă de energie pozitivă.... Citește mai mult
Locuirea în municipiul Cluj-Napoca a fost tema celei mai recente dezbateri publice a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).... Citește mai mult
CFR Călători a anunțat că alte 34 de trenuri Inter-Regio vor deveni Regio-Expres de la 1 aprilie. Prețul unui bilet va fi mult mai ieftin.... Citește mai mult

Lasă un răspuns