fbpx

Avocatul Chiriță a lansat un chestionar pentru un studiu despre modul în care a evoluat CEDO

Avocatul clujean Radu Chiriță, cadru universitar, susține că CEDO a involuat de-a lungul anilor și cere răspunsurile (sub anomnimat) altor avocați sau părți din cauze la Curtea Europeană printr-un chestionar folosit la un studiu.

”Scriu cu o rugăminte adresă în principal colegilor avocaţi. Lucrez la un studiu despre modul în care a evoluat Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Sentimentul pe care îl am eu, după ce am formulat zeci de plângeri la CEDO în ultimii 15-20 de ani, este că asistăm la o involuţie, iar studiul meu încearcă să determine cauzele acestei involuţii.

Pe măsură ce am lucrat, m-am gândit că poate sentimentul meu e eronat şi am realizat că ar fi bine să întreb cât mai mulţi avocaţi care lucrează şi pe zona asta a dreptului ce cred.

De aceea, rog orice avocat care a făcut cel puţin o plângere la CEDO să îmi dea 10 minute din timpul lui şi să răspundă la întrebările din chestionarul de mai jos. Nu durează mai mult de 10 minute şi mi-ar fi de un real folos să primesc cât mai multe răspunsuri. Mulţumesc tuturor!

Chestionarul poate fi accesat la https://forms.office.com/e/yPcM2YNCPz. Răspunsurile sunt anonime şi garantez pentru asta.”, a postat avocatul.

Comments

comentarii

Agenţia pentru Azil a Uniunii Europene (EUAA) a publicat miercuri date conform cărora numărul de cereri de azil în UE a crescut anul trecut cu 18%, la 1,14 milioane, cel mai ridicat nivel după criza migraţiei din 2015-2016.... Citește mai mult
Miercuri dimineață, la Palatul Victoria, a avut loc ceremonia de semnare a contractelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași și a Spitalului Regional de Urgență Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!