Arestări în dosarul constructorilor de drumuri

Doi inculpați din dosarul constructorilor de drumuri au fost arestați preventiv, unul a fost plasat în arest la domiciliu și doi sunt sub control judiciar.

Asociatul și administratorul societății de construcții drumuri Cridov SRL, Cristian Mureșan, a fost plasat în arest la domiciliu.

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a hotărât arestarea preventivă a lui Gheorghe Mateaș și a lui Vasile Emanuel Rostaș – patronul Euroman Transconstruct.

Alți doi inculpați, Titu Rostaș de la firma Energy Eco Sun și Alin Raul Luca de la Cribana SRL și Viodom SRL sun sunt control judiciar.

Cei cinci sunt din Cluj, Bihor și Timiș.

Amintim că în acest dosar au fost efectuate în 22 februarie 40 de percheziții în județele Cluj, Mureș, Maramureș, Bistirța-Năsăud, Satu Mare și Alba, iar prejudiciul în urma umor fapte de evaziune fiscală și spălare de bani se ridică la circa 6,6 milioane lei.

Comments

comentarii

Fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Brănescu critică declarațiile controversate ale Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, și spune că „a predica îmbrobodirea femeilor în secolul XXI traduce o viziune ruptă de realitate”... Citește mai mult
Ștefana Trifan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej este una dintre elevele care a obținut media 10 după rezolvarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat 2024.... Citește mai mult

Lasă un răspuns