fbpx

ANI – Un agent de poliție din Gherla nu poate justifica peste 450.000 lei

Un agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Municipiului Gherla nu poate justifica peste 450.000 lei din avere, potrivit Agentiei Nationale de Integritate.

“Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 454.614 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către  BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.”, a transmis ANI intr-un comunicat.

Comments

comentarii

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat demararea unei noi licitaţii pentru încă 20 trenuri electrice de lung parcurs. Mai multe dintre ele vor ajunge la Cluj.... Citește mai mult
FC Universitatea Cluj și-a asigurat serviciile mijlocașului defensiv Gabriel Simion. În vârstă de 24 de ani, jucătorul a strâns peste 100 de meciuri în Liga 1.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!