fbpx

Adolescenta dispărută a fost găsită și a fost amendată în baza Ordonanței militare

Adolescenta din Cluj, dată dispărută în dimineața de 6 aprilie, a fost găsită de polițiști și a fost amendată în baza Ordonanței militare pentru că s-a deplasat fără motiv întemeiat.

Asolescenta de 17 ani din Viișoara, plecată de acasă în 1 aprilie, a fost găsită în Câmpia Truzii.

”Minora plecata voluntar si mediatizata in cursul diminetii – a fost gasita de politisti, in municipiul Campia Turzii, in jurul orei 19.00. Va multumim pentru ajutor si mediatizare!”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Aceștia au confirmat faptul ca tânăra a fost sancționată in baza Ordonanței militare, căci nu a putut justifica motivul deplasării pe perioada stării de urgenșă. Amenda este de la 2.000 la 20.000 de lei, astfel că cel mai puțin cât ar putea plăti este 1.000 de lei, adică jumătatea care se poate achita în termene de 15 zile.

În ultima vreme tot mai multe minore pleacă de acasă și apar după ce polițiștii pornesc căutările. Iată că în această perioadă cu restricții, tinerele rebele se pot alege cu amenzi usturătoare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina