fbpx

Admitere la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj: S-au ocupat toate locurile la studii de licență

De circa 20 de ani nu au mai fost atâția candidați din prima etapă de admitere la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj, o spune chiar decanul facultății.

S-au încris 254 de candidați pentru studii de licență la zi pentru cele 200 locuri din oferta educațională a facultății și 156 la forma de învățămând cu frecvență redusă (FR) pentru cele 150 locuri.

Decanul Anca Georoceanu spune că o asemenea concurență a mai fost acum 18-20 de ani: ”Ne bucuram de incredere si consideram ca imaginea ne este consolidata de studenții care ne apreciază, de studenții implicati in activitatea blogului si cea de educatie juridica pentru liceeni”

Dupa data de 21 august există posibilitatea scoaterii la concurs a unui numar de locuri disponibile in eventualitatea neconfirmării de către candidații declarați admiși.

Iar pentru cele două programe de masterat (Drept national si european al afacerilor – 2 semestre și Stiinte penale si criminalistica – 3 semestre), de astazi a inceput etapa a doua de înscrieri.

Admiterea in ciclul de studii universitare de masterat se realizează pe baza mediei obţinute la examenul de licenţă, rezultatele admiterii fiind ordonate descrescător.

Taxa de înscriere este de 100 lei si nu se restituie.

Taxa de școlarizare este de 3300 lei și se achită în lei, integral sau în 2 rate.

Candidații declarați admiși la programele de studii de licență,  beneficiaza de urmatoarele facilitati la achitarea  taxei de școlarizare:

  • pentru achitarea integrală a taxei beneficiaza de o reducere de 250 lei;
  • taxa poate fi achitata si in doua transe (minimum 1/2 din taxa de școlarizare) până la data de 17.08.2020 (etapa I), respectiv până la 02.10.2020 (etapa a II-a).

De asemenea, se oferă o reducerea cu 10% la taxei plata taxei anuale de şcolarizare pentru candidatii  declarați admiși la programele de studii de master, care sunt  licenţiaţii facultăților din cadrul UCDC.

Formularul de înscriere la cursuri de masterat se completează AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns