fbpx

Adina Lupea: “Explicatii simple pentru Stelică”

Judecatoarea Adina Lupea de la Curtea de Apel Cluj explica pe intelesul tuturor diferente intre DNA si SIIJ:

“SIIJ investigheaza magistrati nu este egal cu SIIJ ancheteaza numai magistrati corupti.

DNA investigheaza coruptia nu este egal cu DNA ancheteaza numai magistati corupti , au si alti inculpati din alte categorii.

DNA investigheaza posibili magistrati infractori iinseamna ca DNA investigheaza si magistratii care trebuie sa judece potentialii corupti.

Un judecator investit cu o cauza a DNA nu trebuie sa fie supus cercetarii penale de acelasi parchet ale carui dosare le judeca, daca nu ne convine judecatorul.

Luati rapoartele oficiale care arata cati magistrati au fost urmariti, cei mai multi fara rost, ani de zile pana la infiintarea SIIJ de procurorii ale caror dosare le judecau. Cate achitari si clasari au fost, inclusiv date de SIIJ , pentru fapte inventate.

Dati oameni la SIIJ sa functioneze cu schema completa.

Separati apele pentru ca in formula actuala, pe care cu obstinenta o sustineti, singurul sau primordialul rol al DNA ar fi anchetarea magistratilor, ca si cum nu ar avea si alte competente. Va dati singuri cu stangul in dreptul si recunoasteti implicit ca DNA nu ar fi functional fara competenta de a ancheta magistrati.

Ca atare, in logica voastra, ajungem la regula de trei simpla:

DNA egal cercetare magistrati corupti! Sau magistrati, pentru orice.

Gandirea nu doare.

In logica ministrului, una ale carei concluzii se pot observa cu ochiul liber, DNA este atacat, blamat, incorsetat daca nu ancheteaza SI magistrati. Va dati seama cum suna asta? Simplu. Inapoi la DNA toti. Nu ca nu e functionala SIIJ, nuuu, nici ca DNA nu are dosare de solutionat. Concluzia e una. Toata competenta pe magistrati inapoi la DNA. Parca vad straturi netede pe creier….”

Comments

comentarii

Astăzi, 28 februarie, „U” Cluj va înfrunta campioana României, Farul Constanța, pe Cluj Arena, în runda 28 din Superliga.... Citește mai mult
Datorită conținutului său de vitamina K, persoanele care iau anumite anticoagulante își pot pune întrebarea dacă ar trebui să evite consumul de varză kale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!