fbpx

Acțiune în stil mafiot: Mașina unui avocat timișorean a fost incendiată lângă instanță

Mașina, care era parcată pe o străduță pietonală din apropierea Palatului Dicasterial din Timișoara, a luat foc ieri, iar inițial s-a crezut că a fost scurt circuit. Ulterior s-a descoperit o sticlă cu combustibil și o filmare, iar avocatul spune că a fost o acțiune în stil mafiot.

Incendiul a fost stins de jandarmii care asigură paza parchetelor și instanțelor, care au intervenit cu șase instinctoare. Pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de un scurt circuit la sistemul la alarmă.

Potrivit pressalert.ro, situația s-a schimbat, aseară, când mașina a fost ridicată pentru a fi dusă la service. Sub mașină a fost descoperită, conform mai multor surse, o sticlă în care s-ar afla combustibil. Aceasta se afla în partea din față a mașinii în zona cuprinsă de flăcări. Avocatul Carin Antonescu a sesizat imediat Poliția care a declanșat imediat investigațiile. Anchetatorii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a încerca să identifice persoana care a plasat sticla sub mașina avocatului. În această dimineață, mașina urmează să fie supusă unei noi expertize de către pompieri și criminaliști.

Avocatul Carin Antonescu a declarat, astăzi, într-o intervenție la Antena 3 faptul că acțiunea a fost una în stil mafiot. Acesta a susținut că există o înregistrare video în care se vede cum un individ a stat câteva minute în zonă, a filat cine trece prin zonă și s-a aplecat, punând ceva sub mașină. Individul a plecat apoi pe o bicicletă. Carin Antonescu a susținut că nu crede că incidentul are legătură cu vreun client nemulțumit, ci, cel mai probabil, cu inculpați din dosare în care-și apără clienții.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina