fbpx

Accident sau intenție? Copil de 7 ani, lovit de o mașină care dă cu spatele

Accident ciudat în județul Brașov. O mașină oprește în drum în drteptul unui copil care stătea în fața porții, iar când acesta fuge prin spatele mașinii, șoferul dă cu spatele și îl lovește.

Băiatul de 7 ani din satul Zizin, județul Brașov, a fost la un pas de moarte. Copilul a fost lovit de mașină și a ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, filmarea fiind prezentată de Pro TV.  În filmare se vede cum puștiul așteaptă în fața porții să traverseze strada.

Un autoturism trece pe lângă el, iar după câteva secunde, când băiatul înaintează, șoferul dă brusc înapoi și îl lovește cu mașina.

Vecinii i-au sărit imediat în ajutor, iar în scurt timp echipajele de salvare l-au transportat la spital, unde a fost stabilizat.

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns