fbpx

Accident într-o intersecție ce dă mari bătăi de cap posesorilor de permis

Un accident cu două mașini s-a produs, duminica, într-o intersecție din Cluj-Napoca ce dă mari bătăi de cap posesorilor de permis. Le spunem așa pentru că dacă ar fi șoferi ar ști semnificația semnelor de circulație și regulile de prioritate.

La orele prânzului, un tanar de 22 ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul pe strada Dunarii si, ajuns la intersecție cu strada Intre Lacuri, nu a acordat prioritate autoturismului condus de un alt tanar de 24 ani, tot din Cluj.

Potrivit poliției, in urma accidentului a rezultat rănirea ambilor conducatori auto si a unei pasagere de 26 ani, din masina cu soferul vinovat de coliziune. Din celălalt autoturism, au fost rănit ușor doua pasagere de 24 ani si 28 de ani, din Cluj-Napoca.

Accidentul a născut discuții aprinse pe grupul de Facebook Info Trafic Jud. Cluj cu privire la cine are prioritate. Astfel, după cum se poate vedea în poza de mai jos, au prioritate șoferii care circulă pe strada Dunării (în direcția centru) și virează dreapta pe strada Între Lacuri sau invers, iar șoferilor care ajung în instersecție pe strada Sarmisegetuza și Între Lacuri (dinspre Iulius Mall) și se aplică regula priorității de dreapta, astfel că cei care vin pe Sarmisegetuza sunt ultimii care au dreptul să intre în intersecție.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina