UNTOLD și-a deschis firmă în București cu Global Records, Matei Dima (BROmania) și Delia

Trustul UNTOLD, creat pe spatele festivalului început în 2015 pe bani publici, se extinde în Capitală. Firma Untold SRL, deținută de Bogdan Buta, s-a asociat în altă societate cu casa de discuri Global Records, Matei Dima (BROmania) și cântăreața Delia Matache, înlocuită ulterior de soțul acesteia.

Prin rezoluția din 14 februarie 2018 emisă de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București, a fost înființată societatea Mainstage Agency SRL, cu domeniu principal de activitate publicitatea.

Fondatorii societății sunt Untold SRL, firmă deținută de Bogdan Buta, Global Records SRL – casa de discuri ce are în portofoliu artiști precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams sau Delia, Brobiz Cudetoate, firma lui Matei Dima, cel care a creat fenomenul BROmania, Deliaevent SRL, deținută de cântăreața Delia Matache și Olga Juverdeanu, general manager la Global Records.

Față de momentul înființării, asociații din Mainstage Agency la acest moment sunt, potrivti Termene.ro, următorii: Untold SRL (50% din capitalul social), Global Records (16%), Brobiz Cudetoate SRL (16%), Vintage Team SRL (16%) – firma soțului Deliei, Răzvan Munteanu, care deține 50% din Global Records, și Olga Juverdeanu (2%).

În acest moment, patronul Untold, Bogdan Buta, deține șapte firme, plus agenția din București în care este asociat indirect prin Untold SRL.

Untold SRL a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 59,3 milioane lei și un profit net de 4,38 milioane lei. În schimb, Neversea SRL a fost pe pierdere cu 4,17 milioane, având o cifră de afaceri de 17,7 milioane lei.

Comments

comentarii

Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult
Cea de-a treia zi de distracție și muzică pentru participanții la Electric Castle. La fel ca în celelalte două zile de festival, vineri, artiştii vor fi pregătiți să facă un mare show.... Citește mai mult

Lasă un răspuns