fbpx

Un mitocan a scos cuțitul la o femeie aflată la volan. Scena a fost filmată de o avocată și a ajuns la poliție

O avocată din București a fost martora unei scene halucinante. Un bădăran a scos cuțitul la o femeie aflată la volan, care anterior nu i-a băgat în seamă aluziile sexuale.

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui magazin din Cernica, județul Ilfov. Avocata Gabriela Pruteanu a fost martoră la incident și ne-a povestit ce s-a întâmplat: ”Veneam de la mare și am oprit la Mega Image în Cernica. Eu eram în mașină și îl așteptam pe prietenul meu care a intrat în magazin. A ieșit din magazin o doamnă care nu purta sutien, lucru care nu ar trebui să fie o problemă. În timp ce își punea plasele în mașină, a trecut agresorul și a început să-i spună că ce bună e, cum i-ar sta dezbrăcată și să o înjure. Ea nu l-a băgat în seamă și s-a urcat în mașină. Individul i-a bătut în geamă, ea nu l-a băgat în seamă.

I-a bătut iar în geam și i-a cerut o țigară. El a început să înjure și a lovit cu pumnul în geam. Doamna a deschis geamul și nu știu de unde ăsta a scos un cuțit și a încercat să o atace de două ori. Și ea a rămas șocată și ea. Eu intenționam să intervin, filmasem, îi și dădusem mesaj la prieten să iasă mai repede din magazin. Atunci a apărut prietenul agresorului și l-a luat de acolo. Am zis că nu trebuie să las lucrurile așa, am vorbit și cu ea ca nu cumva să-l ierte, i-am zis că vin de la mare și mi-e somn, dar renunț la somn și vreau să o ajut, că merg să dau declarație. Am fost la Poliția din Pantelimon, că la Cernica nu e spațiu unde să dai declarație.

Intre timp respectivul individ a fost retinut de politie si trimis la spitalul de psihiatrie Balaceanca. Cel mai probabil va fi repus in libertate dupa cateva zile. Si cel mai probabil acest individ va ataca din nou, desi imi doresc din tot sufletul sa ma insel.”

 

Comments

comentarii

În locul fostului Spital de Medicina Muncii, de pe strada Louis Pasteur, va fi amenajat un Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie. Marți a avut loc predarea-primirea amplasamentului unde se va ridica construcția.... Citește mai mult
Preţul energiei electrice în Europa a atins marți un nou nivel record, depăşind pentru prima dată pragul de 500 de euro pentru un Megawatt-oră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!