Acasă » ȘTIRI » Tribunalul Cluj a dispus reintegrarea pe post a medicului Simona Tătar de la Spitalul de Copii

Tribunalul Cluj a dispus reintegrarea pe post a medicului Simona Tătar de la Spitalul de Copii

Medicul Simona Tătar a câștigat, pe fond, litigiul de muncă cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii. Tribunalul Cluj a anulat decizia de încetare a contractului de muncă și a reintegrat reclamanta pe post. Sentința poate fi atacată cu apel.

Instanța Tribunalul Cluj a pronunțat, în 12 aprilie, sentința: ”Admite acţiunea formulată de către reclamanta TATAR SIMONA-ALEXANDRA, în contradictoriu cu pârâtul SPITALUL CLINIC DE URGENŢĂ PENTRU COPII. Anulează Decizia nr. 6/10.01.2017 emisă de pârât.

Reintegrează reclamanta pe postul şi funcţia deţinută anterior emiterii deciziei contestate. Obligă pârâtul la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de salariată, începând cu data de 11.01.2017 şi până la reintegrarea efectivă, sume actualizate cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective, precum şi dobânda legală.

Respinge excepţia dreptului material la acţiune în privinţa cererii reconvenţionale. Respinge ca neîntemeiată cererea reconvenţională.”

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 12.04.2017.”

Sentința nu este executorie în ce privește integrarea pe post, aceasta urmând a se face la momentul rămânerii definitive a hotărârii.

Citiți aici detalii despre acest caz.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina