Acasă » ȘTIRI » Tineri prinși cu droguri de jandarmi în centrul Clujului de Paște și în Vinerea Mare

Tineri prinși cu droguri de jandarmi în centrul Clujului de Paște și în Vinerea Mare

Jandarmii clujeni au găsit droguri asupra a doi tineri în zona centrală a Clujului, primul în Vinerea Mare și al doilea în prima zi de Paște.

Primul tânăr, cu inițialele B.S.S, în vârstă de 19 ani pare a fi dealer, având în vedere ce au găsit jandarmii asupra lui. El a fost identificat vineri, 14 aprilie,  la ora 1 noaptea, de către un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona străzii  Emanuel de Martonne din Cluj-Napoca. Jandarmii au găsit asupra lui un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui şi zece pastile de culoare gri, susceptibile de a avea efecte psihoactive, alături de două râșnițe, o pipă de lemn, un cântar electronic de culoare gri, foițe.

Al doilea tânăr, R.I, de 27 de ani, a fost identificat în zona străzii Cotită, duminică, 16 aprilie, la ora 21.30.  El avea asupra lui doar un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui, susceptibilă de a avea efecte psihoactive.

Celor doi le-au fost întocmite actele de constatare a faptei. Documentele şi substanţa descoperită asupra lui au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina