clujust.ro

Tânărul problemă din Mănăștur a tras cu pușca cu aer comprimat după oameni

Tânărul problemă din Mănăștur, cercetat și judecat în mai multe dosare pentru agresiuni, tâlhărie, furturi, amenințări și altele, a tras aseară cu pușca cu aer comprimat după oameni pe Aleea Gârbău, unde locuiește, informează ȘtirideCluj.ro

Tânărul Adrian Dragoș Costea, în vârstă de 23 de ani, care terorizează strada Gărbău din cartierul Mănăștur a tras cu pușca cu aer comprimat, ieri seară, lovindu-l în picior pe un tânăr.

costea adrian cu pusca
Tânărul postează astfel de poze pe Facebook

”Aseara a ieșit cu pușca cu aer comprimat și a tras pe stradă. A fost lovit un vecin. Am chemat poliția, dar nu se mai poate așa. Vom ajunge să ne facem singuri dreptate. Bărbații de pe stradă sunt pregătiți să meargă să îl calce pe cap”, a relatat o femeie pentru ȘtirideCluj.ro. Aceasta se teme de siguranța copiilor, care îi pot cădea victime lui Adrian Dragoş Costa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a confirmat că polițiștii au fost chemați aseară la fața locului, dar a precizat că tânărul nu mai era acolo când au ajuns oamenii legii. ”Este în desfășurare o anchetă pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt”, a precizat Jucan. Cu ocazia percheziției domiciliare, polițiștii au găsit în casa familiei tânărului trei pistoale de tip airsoft. Pentru acestea nu este nevoie de nicio autorizație.

Vecinii spun că tânărul se află mereu sub efectul unor substanţe halucinogene. La finele lunii iulie, acesta a ieșit pe stradă înarmat cu o sabie ninja şi un topor. O femeie în vârstă de 32 de ani a fost la un pas să fie tăiată, dar a fost apărată de fratele ei, care a fost muşcat. Adrian Costea a făcut praf cu sabia şi o bicicletă, sub ochii îngroziţi ai localnicilor. Aceştia afirmă că tânărul ar beneficia de o stranie protecţie din partea poliției.

Cert este că tânărul problematic nu a stat nicio zi în arest preventiv, fiind obligat de mai multe ori la internare și tratament medical de specialitate. (detalii aici) De altfel, și acum tânărul se află la Clinica de Neurologie și Psihiatrie.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!