fbpx

Tânărul de 27 de ani, ce apare pe lista deceselor cu COVID-19, s-ar fi sinucis

Informația că un tânăr de 27 de ani a este decesul 125 din lista transmisă de Grupul de Comunicare Strategică privind decesele din cauza COVID-19 a șocat multă lume, dar apropiații lui spun că s-a sinucis.

Între decesele transmise ieri, 3 aprilie, de GCS este următorul:

”Deces 125. Bărbat, 27 ani, jud Sibiu.

Decedat în 31.03.2020 (găsit decedat acasă). S-au investigat probe necroptice pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în 2.04.2020.”

Știrea că un tânăr de 27 de ani a fost găsit mort în locuință apăruse anterior în presa locală. Atunci, IPJ Sibiu a precizat: „Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”

După comunicatul privind faptul că avea COVID-19, un bărbat din Sibiu a scris pe Facebook că tânărul s-a sinucis, citându-l pe un unchi de-al lui din cartierul Turnișor din Sibiu. Tânărul se certase cu iubita lui, care de altfel a fost cea care a mers cu poliția la ușă și l-a găsit mort.

Reprezentanții IPJ Sibiu infirmă că s-ar fi sinucis, însă nu avem concluziile medicilor legiști, iar în comunicatul GSC nu scrie că ar fi suferit de alte boli, precum alți decedați.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina