fbpx

Soția lui Cherecheș participă la percheziția informatică în dosarul fugii fostului primar

Tabita Cherecheș, soția fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost, astăzi, la sediul Poliției Municipiului Cluj-Napoca pentru a participa la percheziția informatică în dosarul privind trecerea frauduloasă a frontierei.

Percheziția informatică în dosarul fugii din țară a lui Cherecheș are ca obiect patru tablete, patru telefoane și 18 stickuri, spun sursele Clujust.

Avocatul numit din oficiu pentru percheziți, Alex Varga, spune că nu s-au respectat procedurile, în sensul că incepuse percheziția fără el si că un sigiliu era rupt.

Percheziția continuă mâine.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire, a ieşit din ţară, în 24 noiembrie 2023, la ora 7.49, prin punctul de frontieră Petea, sub identitatea unui verișor.

Magistrații Curții de Apel Cluj l-au condamnat la 5 ani cu executare pentru luare de mită și i-au interzis să mai ocupe funcția de primar și să mai fie ales într-o funcție publică cinci ani. Cherecheș a fugit din țară cu câteva ore înainte de pronunțarea curții.

 

Comments

comentarii

Meciul disputat în deplasare de CFR Cluj cu echipa lui Hagi s-a încheiat cu o remiză. Clujenii revin acasă doar cu un punct și se mențin pe poziția a treia a clasamentului.... Citește mai mult
Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, după ce procurorii au descoperit la percheziţii o cultură indoor de canabis.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!