Soția lui Cherecheș participă la percheziția informatică în dosarul fugii fostului primar

Tabita Cherecheș, soția fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost, astăzi, la sediul Poliției Municipiului Cluj-Napoca pentru a participa la percheziția informatică în dosarul privind trecerea frauduloasă a frontierei.

Percheziția informatică în dosarul fugii din țară a lui Cherecheș are ca obiect patru tablete, patru telefoane și 18 stickuri, spun sursele Clujust.

Avocatul numit din oficiu pentru percheziți, Alex Varga, spune că nu s-au respectat procedurile, în sensul că incepuse percheziția fără el si că un sigiliu era rupt.

Percheziția continuă mâine.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire, a ieşit din ţară, în 24 noiembrie 2023, la ora 7.49, prin punctul de frontieră Petea, sub identitatea unui verișor.

Magistrații Curții de Apel Cluj l-au condamnat la 5 ani cu executare pentru luare de mită și i-au interzis să mai ocupe funcția de primar și să mai fie ales într-o funcție publică cinci ani. Cherecheș a fugit din țară cu câteva ore înainte de pronunțarea curții.

 

Comments

comentarii

Rafael Nadal a câştigat patru meciuri la rând, lucru de care nu a mai fost capabil în ultimii doi ani.... Citește mai mult
Hidrologii au emis avertizări de cod Galben de viituri şi inundaţii pentru mai multe județe din țară, inclusiv pentru Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns