fbpx

Secretarul general al Primăriei Bistrița, Floare Gaftone, reținută de polițiști. Este reprezentată de fiul ei, avocat

Secretarul general al municipiului Bistrița, Floare Gaftone, a fost reținută într-un dosar ce vizează infracțiuni economice.

Faptul că Floare Gaftone a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști a fost confirmat pentru Timp Online de avocatul George Gaftone, fiul ei, care o reprezintă în acest caz. ”Este o golăneală”, a spus avocatul, care se afla chiar în sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Au mai fost reținute două persoane, a anunțat IPJ Bistrița-Năsăud: ”Astăzi, 27 mai, în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei persoane, funcționari publici, cu vârste cuprinse între 48-56 de ani, din Bistrița, bănuite de comiterea unor infracțiuni de natură economică. În cursul zilei de mâine, acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Polițistii continuă cercetările în vederea documentării cauzei sub toate aspectele”.

Potrivit unor surse judiciare, celelalte două persoane reținute sunt arhitectul șef al municipiului Bistrița, Monica Pop, și consilierul superior Monica Szucs din cadrul Serviciului Urbanism.

Cele trei angajate ale Primăriei Bistriţa sunt cercetate într-un dosar complex instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, care vizează săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals şi influenţarea declaraţiilor, fapte care ar fi fost comise din anul 2016 şi până în prezent.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns