fbpx

Scandal cu toporul intr-o locuință cu 14 nepalezi din Cluj-Napoca

Un cetatean nepalez a fost retinut si internat dupa ce a lovit cu toporul trei barbati de aceeasi nationalitate.

“În data de 28.04.2021, organele de intervenţie au fost încunoștințate prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că în Cluj Napoca, pe str. Hameiului a avut loc o altercaţie între cetăţeni străini.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 05.00, într-un imobil locuit de 14 cetăţeni nepalezi a avut loc un conflict în care suspectul K.T.B. s-a înarmat cu un topor şi i-a aplicat lovituri la nivelul capului victimei T.B. Apoi, K.T.B. a coborât la demisolul imobilului şi l-a lovit în zona capului pe R.B.K.. În continuare, S.S. l-a prins de mâini pe agresor, iar apoi cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut, moment în care S.S. a fost lovit şi el cu toporul în zona lobului urechii stângi.

În data de 28.04.2021, procurorul a dispus reţinerea lui K.T.B. şi având în vedere comportamentul auto agresiv din perioada petrecută în Centrul de Reţiere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj, în data de 29.04.2021 a fost sesizat Tribunalul Cluj cu propunere de internare medicală provizorie.”, a transmis Parchetul Tribunalului Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns