fbpx

Procesul patronului de la Wonderland a încetat după ce s-a înțeles cu persoana vătămată

La primul termen de judecată, după camera preliminară și mai bine de doi ani de anchetă la parchet, procesul de vătămare corporală al patronului complexului Wonderland din Cluj-Napoca a încetat ca urmare a retragerii plângerii tânărului care a căzut în puțul liftului la balul de absolvire din din 2018.

Soluția pe scurt:In baza art. 396 alin. 6 rap. la art. 16 alin. 1 lit. e) C.proc.pen. inceteaza procesul penal fata de inculpatul MARZA DARIUS ENEEA, sub aspectul infractiunii de vatamare corporala din culpa, prev. de art. 196 alin. 2 rap. la art. 194 alin. 1 lit. e) C.pen., ca urmare a retragerii plangerii penale prealabile de catre persoana vatamata OLTEAN SEBASTIAN-IOAN, cu domiciliul procesual ales la Cabinet individual de avocat Nitu Daniel, situat in Cluj-Napoca, Piata Cipariu, nr. 9, ap. 8, jud. Cluj.

In temeiul art. 25 alin. 5 C.proc.pen. lasa nesolutionata actiunea civila exercitata de partea civila OLTEAN SEBASTIAN-IOAN impotriva inculpatului MARZA DARIUS ENEEA.

In baza art. 275 alin. 1 pct. 2 lit. b) C.proc.pen. obliga persoana vatamata OLTEAN SEBASTIAN-IOAN la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in cuantum de 973 de lei.

Cu drept de apel pentru procuror, inculpat si persoana vatamata/partea civila, in termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei sentintei penale.

Pronuntata in sedinta publica, astazi, 16.02.2021.”

Sursele judiciare ne-au spus că instanța a fost anunțată că între inculpat și persoana vătămată s-a încheiat o tranzacție în fața unui notar public.

Vezi aici comunicatul Parchetului de la momentul trimiterii în judecată.

Comments

comentarii

Alin Tișe a reacționat dur după ce Szilard Tasnadi a fost numit oficial în funcția de prefect al Clujului și a anunțat că va cere demisia lui Vakar Istvan, vicepreședintele Consiliului Județean.... Citește mai mult
Unii tineri din Cluj-Napoca încalcă restricțiile și nu poartă mască în autobuze. De asemenea, distanțarea fizică este altă măsură care nu le este „cunoscută”.... Citește mai mult
Clujul este al doilea oraș din țară care are cele mai multe contracte de muncă cu salarii de peste 10.000 de lei pe lună. Bucureștiul rămâne fruntaș la această categorie.... Citește mai mult
Procesul de vaccinare din România este unul foarte bun, ajungându-se la aproape la un milion de persoane vaccinate anti-COVID.... Citește mai mult

Lasă un răspuns