fbpx

Primăria Cluj-Napoca publică ”lista rușinii” cu firmele care nu respectă contractele. Boc a spus primele nume

Primarul Emil Boc a anunțat că se va publica pe site-ul instituție ”lista rușinii”, cu firmele care nu au respectat contractele cu administrația locală.

O categorie din listă va fi cu firmele cu care s-au reziliat contractele. ”Ei pot să conteste în instanță rezilierea, dar avem argumente beton”, a spus Boc, care a dat un prim exemplu: firma de proiectare RHEINBRUCKE SRL din Timișoara.

Această firmă contractase proiectarea lucrărilor la școala Ion Creangă, unde a înregistrat 297 zile întârziere! ”Și-au bătut joc de un proiect extrem de important”, a spus primarul.

Aceeași firmă trebuia să proiecteze lucrări la Școala Nicolae Titulescu și la scoala George Coșbuc. ”În instanță vom cere despăgubiri pentru nerealizare. Și-au bătut joc de Cluj-Napoca”, a precizat Emil Boc.

O altă categie în listă sunt firmele care înregistrează întârziere, dar nu s-au reziliat contractele. În această situație este firma CECONI, care are 100 de zile de întârziere la locuințe sociale pe strada Ghimeșului și se aplică penalități.

”Nimeni nu le cere un pahar cu apă, doar să respecte termenele. Dacă nu, să plece în alte oraș”, a menționat primarul.

Este sub observație și firma Diferit SRL, care execută lucrări pe arterele din Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns