fbpx

Președintele Klaus Iohannis a anunțat: Consumul de droguri în școli, pe ordinea de zi a CSAT

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în discursul ținut cu ocazia deschiderii anului școlar, că problema consumului de droguri în școli va fi pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

Iohannis a spus despre consumul de droguri în școli este o provocare serioasă asupra si integrității individuale și a siguranței naționale.

”Am decis să includ pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării acest subiect. Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede și în școli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale.”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele își dorește ca elevii să inteleaga de la vârstă fragedă pericolele și consecințele dramatice ale consumului.

”Prin educație și conștientizare putem construi o barieră solidă împotriva acestor amenințări”, a spus președintele țării.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!