fbpx

Pasagerul cu alerta de bombă falsă este urmărit penal

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj au început urmărirea penală împotriva bărbatului care a spus că are o bombă în bagajul de cabină într-un avion Wizz Air. I se impută infracțiunea de comunicare de informaţii false, care pune în pericol siguranţa zborului.

La solicitarea Clujust.ro, PCA Cluj a emis următorul răspuns cu privire la incident:

”La solicitarea dumneavoastra privitoare la incidentul care a avut loc in data de 26 iulie 2017, in cursa Cluj-Londra apartinand Wizz Air, datele pe care vi le putem oferi sunt urmatoarele:

In data de 26 iulie 2017 la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect incidentul menţionat.

S-a dispus începerea urmăririi penale, numitul M.A. (pasager în cursa Cluj-Londra) are calitatea de suspect şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „comunicare de informaţii false, care pune în pericol siguranţa zborului”.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracţiune este închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

În cauză nu au fost dispuse măsuri preventive.”

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Hidrologii au emis mai multe avertizări cod portocaliu și cod galben de viituri pe râuri din 12 judeţe, până duminică la prânz.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!