fbpx

Moș Crăciun de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj a mers la copii defavorizați

Moș Crăciun, însoțit de studenți și profesori de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj, a trecut pe la casa de copii Gavroche de pe strada Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca.

Acțiunea de Crăciun  a inceput prin strangerea de fonduri in facultate, unde asociația studenților AJNEP a organizat un targ de craciun in care se oferea cafea/prajituri/ceaiuri gratis, fiecare donând cat a dorit.

”Apoi am fost la cumparaturi, dupa ce am primit lista cu dorintele copilasilor, care nu au fost putine, dar cu siguranta ei merita tot ce e mai bun si frumos.”, ne-a povestit președintele AJNEP, Cătălin Moloce.

”Cei mai frumosi studenti si cei mai frumosi profesori, nu putea iesi un moment mai perfect si plin de dragoste pentru cei mici, sunteti minunati si sunt fericit sa fac parte din acest grup unit, pe care cu adevarat il poti numi familie”,  este mesajul de mulțumire al lui Moloce pentru studentii din asociatie si profesorii care s-au implicat in aceasta actiune.

Costumul lui Mos Craciun a fost imbracat de Ciprian Simota, student in anul II. “E o experiența și un sentiment de nedescris! M-am simțit super fericit și in același timp trist. Sper ca ei sa fie fericiți și sa își găsească părinți iubitori”, ne-a spus acesta.

Pentru alți oameni care vor să doneze, centrul de copii Gavroche se află pe strada Eremia Grigorescu nr. 37-39

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina