fbpx

Mareș & Mareş recrutează avocat stagiar drept penal

Mareș & Mares recrutează avocat stagiar pentru departamentul de drept penal.

Cerințe minime:

  • Avocat stagiar;
  • Experiență profesională minimă în domeniul dreptului penal al afacerilor;
  • Cunoștințe avansate de limba engleză.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită un Curriculum Vitae însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: careers@mares.ro

Despre Mareș & Mareș

Fondată în 2006, Mareș & Mareș a evoluat continuu, ajungând în prezent lider pe piața de drept penal al afacerilor din România.

Suntem o societate de avocați foarte apreciați și de încredere, cu sediul în București, având o expertiză de excepție în gestionarea cazurilor complexe de criminalitate economică și corupție.

Având o înțelegere profundă a sistemului judiciar din România, asigurăm asistență și reprezentare juridică unei game diverse de clienți, incluzând oameni de afaceri, executivi de top, antreprenori, politicieni, mari grupuri industriale, instituții financiare, precum și companii mari locale și internaționale.

Prestigioasa publicație internațională Legal500 a clasificat ”Mareș & Mareș” la cel mai înalt rang din România (Tier 1) în materia dreptului penal al afacerilor.

Fondator și Asociat Coordonator al firmei, Mhai Mareș este apreciat ca unul dintre cei mai străluciți avocați în domeniul dreptului penal al afacerilor din România. Cu peste două decenii de experiență, Mihai și-a câștigat reputația ca “avocat de referință”  în dosare penale de mare amploare privind criminalitatea economică și infracțiunile de corupție.

Mihai Mareș a elaborat cu succes strategii de apărare și a pledat în numeroase cazuri, în domeniul mediului politic, administrativ și de afaceri, reprezentând persoane fizice precum și companii din diverse sectoare în fața tuturor instanțelor din România, în cazuri investigate de DIICOT, DNA și ANI.

Având titlul de doctor (specializare în procedura penală) de la Institutul de Drept al Academiei Române, Mihai publică în mod regulat articole și studii în domeniul dreptului penal și al procedurii penale și participă activ la conferințe naționale și internaționale. Este membru fondator al ARDPA – Asociația Română de Drept Penal al Afacerilor.

Legal500 îl menționează ca fiind “o minte legală energică” și îl recomandă ca fiind unul dintre cei mai buni avocați în domeniul dreptului penal.

„Mihai Mareș este expert în domeniul său, investește mult timp și efort în înțelegerea clientului.”

„Mihai Mareș este alegerea noastră principală pentru cazurile penale. Este o stea a Baroului, fiind extrem de meticulos și având abilități orale remarcabile, ocupându-se de o varietate largă de cazuri transfrontaliere legate de jurisprudența românească.”

Comments

comentarii

O femeie angajată în Armată a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că şi-a bătut crunt fetiţa în vârstă de doar două luni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns