fbpx

Live

Scandal în Consiliul Local Cluj-Napoca la ședința din 20 decembrie pe tema majorării impozitului cu 500% pentru mai multe clădiri din centrul Clujului cu fațade neîngrijite.

Festivitatea de lansare a nr. 2/2016 al revistei Legal Point. Editura Universul Juridic i-a acordat un premiu profesorului emerit Liviu Pop.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/portaluj/videos/1204609709617221/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Festivitatea de premiere a Hexagonului Facultăților de Drept – Ediția 2016, de la Iași. Preluare imagini universuljuridic.ro Se înființează asociația Hexagonul Facultăților de Drept, formată din șapte facultăți. De la Cluj este prezent Conf. univ. dr. Șerban Diaconescu – Prodecanul Facultății de Drept din Cluj.

Congresul Avocaților 2016. Preluare transmisiune video de pe UniversulJuridic.ro. Materialele ce sunt supuse dezbaterii și aprobării le puteți vedea AICI. În cuvântul de deschidere, președintele UNBR, Gheorghe Florea, a vorbit despre principiile profesiei în era informațională.

Conferinţa privind aspecte de practică neunitară intervenite de la intrarea în vigoare a Noului Cod penal şi Noului Cod de procedură penală, organizată în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii sistemului judiciar din România de a face faţă noilor provocări legislative şi instituţionale”/”Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges”, implementat de Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de Promotor de Proiect, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Lectorul și avocatul clujean Daniel Nițu vorbește despre ”Legea penală mai favorabilă: comparație între amânarea aplicării pedepsei și suspendarea executării pedepsei în lumina Noului Cod penal”

Preluare de pe site-ul Institutului Național al Magistraturii

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina