fbpx

Judecătorul Danileț: ”Consumul de etnobotanice a coborât deja la copiii cu vârsta de 10 ani”

Judecătorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj trage un semnat de alarmă după ce fete de 13 ani au fost găsite în stare gravă în toaleta unui mall din Botoșani: ”Consumul de etnobotanice a coborât deja la copiii cu vârsta de 10 ani”

”Vă dau exemplu din practica noastră judiciară: inculpatul a făcut rost de mătragună, a amestecat cu Clin de geamuri, otravă pentru șoareci și esență de tei, a mărunțit și apoi a vândut în pliculețe dotate cu ziplock contra sumei de 25 lei per bucată. Consumatorii au fumat această substanță, ceea ce le-a generat stări de rău, halucinații și chiar înțepenirea mușchilor (efectul “zombi”) pentru 20 de minute. Dependența se produce imediat, chiar de la prima țigară. Într-o situație consumatorul era la volan, în mașină cu patru persoane și au ajuns în zid ca urmare a înțepenirii mușchilor.

La Cluj sunt cel puțin 8 cazuri în fiecare zi de genul celor de mai jos, când consumatorul de etnobotanice ajunge la spital, unde tratamentul este: spălături stomacale și rugăciuni către Divinitate. Consumul a coborât deja la copiii cu vârsta de 10 ani.

Din păcate, legea aprobată în acest sens la sfârșitul anului trecut de Parlament a fost întoarsă de la promulgare de Președinte.”, a scris Danileț pe Facebook.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns