fbpx

Jandarmeria Cluj după ce un jandarm a lovit un om al străzii: ”Este vorba despre un comportament agresiv, violent”

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj a declanșat o anchetă internă după ce un jandarm a fost filmat când lovea un om al străzii în zona gării din Cluj-Napoca. ”Este vorba despre un comportament agresiv, violent”, recunosc reprezentanții Jandarmeriei clujene. Jandarmeria a sesizat Parchetul Militar.

UPDATE: ”În urma finalizării cercetării de către comisia de verificare constituită la nivelul unității a incidentului produs în seara zilei de 1 februarie 2020, în care a fost implicat un jandarm clujean, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj-Napoca.”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Cluj

Știrea inițial:

Un jandarm a fost filmat în timp ce lovea și înjura un clujean în Piața Gării. Incidentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 22.00. ”Stai jos, F..-te Dumnezo că aci te rup în două, tu n-auzi? Tu cu cine ai impresia că vorbești? Eu îs p..a ta, mă! Eu îs nimeni în Clujul ăsta, mă? F..tu-ți morții mă-tii! Că te rup în două! Stai, stai că vine poliția”, a spus jandarmul, înainte să apară Poliția.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Alexandru Vaida Voevod”Cluj, prin purtător de cuvânt Mariana Barbu, a transmis:

”Din informaţiile pe care le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.

Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.

Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul.

În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens. Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar.”

Filmarea cu jandarmul AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns