fbpx

Încrederea se răsplăteşte: Farmec îţi oferă noul card de fidelitate, împreună cu alte cadouri-surpriză

Farmec are grijă de frumuseţea şi sănătatea româncelor de mai bine de un secol şi continuă această tradiţie premiind fidelitatea celor care iubesc produsele sale, printr-o serie atrăgătoare de beneficii și oferte speciale. Compania clujeană a pregătit pentru fanii săi noul card de fidelitate Farmec, prin care le aduce reduceri, bonusuri, dar și cadouri și invitații la o varietate de evenimente inedite. Astfel, de fiecare dată când alegeți produse ale celor mai iubite branduri românești cum ar fi Farmec, Gerovital sau AslaVital, vă puteți bucura de cele mai fermecătoare surprize.

Cardul de fidelitate Farmec transformă fiecare achiziție din magazinele Farmec și Gerovital în noi avantaje. La fiecare utilizare a cardului de fidelitate în momentul achiziționării produselor dumneavoastră preferate, acumulați puncte bonus. La obținerea a 200 de puncte, echivalentul a 200 de lei, beneficiați de 10% reducere pentru următoarea achiziție, în termen de 30 de zile calendaristice, indiferent de valoarea acesteia. Reducerea directă de 10% se aplică doar produselor care nu beneficiază de un alt tip de discount promoțional în termenul celor 30 de zile calendaristice.

Iar pentru că Farmec înțelege ce își doresc iubitorii produselor sale și știe să le fie alături în cele mai speciale momente, le oferă un cadou surpriză cu ocazia zilei de naștere tuturor celor care dețin un card de fidelitate.

Cardurile se obțin printr-o simplă vizită în oricare dintre magazinele Farmec și Gerovital din întreaga țară. Beauty Adviserii din magazinele de brand le oferă vizitatorilor toate informațiile cu privire la facilitățile disponibile, iar după completarea unui formular de înscriere și înregistrarea în Programul de Fidelizare, primiți pe loc, gratuit, un card de fidelitate Farmec. Începând cu ziua următoare, deja vă puteţi bucura de toate beneficiile oferite de card. Acesta este netransmisibil și este valabil doar în magazinele de brand Farmec sau Gerovital. Tot ce trebuie să faceți este să prezentaţi cardul de fidelitate la casa de marcat în orice magazin al companiei pe care îl vizitați. 

Mai multe informaţii despre Cardul de fidelitate si Regulamentul Oficial al Porgramului de Fidelitate Farmec sunt disponibile accesând linkul https://www.farmec.ro/Document_Files/Regulamente/00002061/REGULAMENT%20fidelizare%20Farmec_oncw2.pdf.  

Comments

comentarii

Lasă un răspuns