fbpx

Femeie tâlhărită când a ieșit din spital pentru a merge la un magazin

Un infractor fără scrupule a tâlhârit o femeie după ce aceasta a ieșit dintr-un spital din Cluj-Napoca pentru a cumpăra alimente și alte bunuri de la un magazin. Tâlharul a fost prins de doi tineri care au alergat după el.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca l-au trimis în judecată pe un tânăr de 23 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Mai exact, i-a sustras, prin violență, geanta cu bunuri personale și 100 de lei unei femei în vârstă de 37 de ani, ce se  afla pe strada Crişan din Cluj-Napoca, în dreptul Clinicii de Pediatrie.

Potrivit rechizitoriului, ”la data de 11 ianuarie 2017, în jurul orei 19:30, persoana vătămată a ieşit din spital pentru a cumpăra alimente şi alte bunuri, iar în jurul orei 19:50, întorcându-se pe strada Crişan, s-a oprit în dreptul autoturismului său pentru a lua ceva din maşină. În urma acesteia a venit inculpatul G.S.T., care a prins-o pe persoana vătămată de haine şi a izbit-o de peretele clădirii, după care i-a smuls acesteia geanta şi a fugit spre strada Horea. Persoana vătămată a plecat în urmărirea inculpatului, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Horea, s-a întâlnit cu doi martori, care au observat că aceasta avea sânge în zona gurii, era agitată şi plângea.”

Ca urmare a descrierii făcute de persoana vătămată, martorii au plecat în căutarea autorului pe strada Horea, spre zona Pieţei Mihai Viteazul. În momentul în care au ajuns pe strada St. Ludwig Roth, au observat o persoană de sex masculin care a aruncat o geantă sub o maşină după care s-a îndepărtat. Martorii au luat geanta şi au observat că aceasta corespundea cu cea descrisă de persoana vătămată. Urmărind în continuare autorul, au observat că acesta arunca mai multe obiecte dintr-un portmoneu, a scos o sumă de bani şi a aruncat portmoneul, iar apoi s-a îndreptat spre Piaţa Mihai Viteazul.

În momentul în care inculpatul a ajuns în staţia de autobuz din zona Băncii Transilvania, acesta a încercat să urce într-un mijloc de transport, însă unul dintre martori l-a prins de haine şi l-a tras în jos, pentru a-l reţine. Inculpatul a ripostat, încercând să-l lovească pe martor cu o şurubelniţă, însă nu a reuşit, fiind imobilizat, după care, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care l-a preluat pe inculpat.

Cei doi tineri care l-au prins pe infractor au fost premiați cu diplome de Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns