fbpx

Examenul pentru a deveni consultant fiscal se dă online in 20 noiembrie

Camera Consultanților Fiscali organizează examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent în sistem online în data de 20 noiembrie 2020.

Examenul online poate fi susținut de candidați de acasă sau din orice altă locație în care sunt asigurate conexiunea la internet și celelalte condiții tehnice pentru susținerea examenului (click aici – vezi extras din Regulamentul de examen).

Procedura tehnică privind conectarea pe platforma online și desfășurarea examenului se va publica pe site-ul CCF, cu cel puțin 15 zile înainte de susținerea acestuia.

Înscrierile la examen se fac în perioada 12 octombrie 2020 – 30 octombrie 2020 pe site-ul www.ccfiscali.ro, iar dosarele se transmit, în aceeași perioadă, prin servicii poștale cu confirmare de primire sau se depun la sediul Camerei Consultanților Fiscali, str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sector 1, București.

Recomandare: Pentru a evita deplasarea dumneavoastră la sediul nostru și în contextul actual al pandemiei, Camera Consultanților Fiscali recomandă transmiterea dosarului de examen prin poștă sau prin serviciile de curierat, astfel încât ultima zi a expedierii să fie cel târziu data de 30 octombrie 2020, dovedită prin documentul de expediere sau ștampila poștei, după caz.

După primirea și verificarea dosarului se vor transmite prin e-mail, fiecărui candidat, informațiile din dosar preluate în baza de date a Camerei Consultanților Fiscali, precum și numărul de înregistrare și rezultatul verificării dosarului.

Candidații la examen au obligația de a verifica exactitatea datelor primite pe e-mail și de a sesiza la adresa de e-mail: examen@ccfiscali.ro, eventualele neconcordanțe între datele preluate și documentele depuse la înscriere.

Situația dosarelor, respectiv aprobate, respinse sau retrase, se va publica pe site-ul Camerei Consultanților Fiscali.

Informații suplimentare se pot obține la telefon nr. 021/3110966 sau la următoarele telefoanele mobile deținute de personalul CCF special desemnat în acest scop:

  • 0733.303.052 – Nela Ghorghe
  • 0733.303.046 – Nicoleta Handarici
  • 0733.303.053 – Elena Stoica
  • 0737.997.976 – Carmen Iuja
  • 0732.014.032 – Florina Murgea

 

Tematica şi bibliografia examenului pentru atribuirea calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2020 (click aici).

Comments

comentarii

Lasă un răspuns