fbpx

Endress Group produce generatoare electrice pe gaz de ultimă generație (A)

Într-o lume care funcționează în cea mai mare parte datorită curentului electric este foarte important în mâinile cui lași responsabilitatea de a-ți oferi electricitate în mod constant. Și nu doar în mod constant, ci fără fluctuații, întreruperi, supraîncărcări sau alte fenomene care pot da peste cap aparatele electronice.

Nu puține au fost situațiile în care rețeaua principală de curent nu a rezistat consumului la care a fost supusă. Iar atunci când a cedat, a lăsat fără curent o mulțime de instituții, fabrici, birouri și locuințe. Deoarece o pană de curent poate influența negativ majoritatea persoanelor, indiferent de domeniul în care lucrează, este important să fie creată o plasă de siguranță pentru situații extreme.

O plasă de siguranță care să asigure o funcționare continuă și optimă a activităților. Iar soluția este deja pe piață. Soluția vine în forma generatoarelor de curent moderne, care dispun de ultimele tehnologii.

Generator pe gaz de la Endress Group România

Soluțiile energetice alternative reprezintă un aspect foarte important al vieții moderne. Datorită nivelului de poluare la care a fost supusă planeta de-a lungul anilor s-a născut nevoia de a cerceta, de a crea și de a implementa aceste soluții. Și exact de acest lucru se ocupă cei de la Endress Group România!

Compania produce de aproape un deceniu soluții energetice alternative sub brand-ul Zenessis. Acest brand este faimos încă din anul 1927. Atunci au proiectat și produs primul grup electrogen cu motor termic. În alte cuvinte, primul generator electric, foarte aproape de cel pe care încă îl folosim astăzi.

Misiunea Endress Group este aceea de a oferi clienților generatoare de ultimă generație. Tocmai de aceea au proiectat un generator pe gaz performant, cu o eficiență ridicată și un raport calitate-preț de necrezut.

Un generator electric pe gaz este exact ceea ce ai nevoie. Fie că ai nevoie de o sursă principală de curent, fie de una secundară. Dar trebuie să știi – acest tip de generatoare este ideal pentru activități industriale, având o putere între 40 și 680 kva. Este chiar special creat pentru domeniul industrial, oferind o multitudine de avantaje la un preț imbatabil. În plus, există și posibilitatea de a închiria un astfel de generator electric pe gaz, în condiții foarte avantajoase.

Iar experiența cu un generator pe gaz natural nu se termină la livrare. Ai parte și de mentenanță și service 24/24, oferite de o echipă de specialiști dedicați! Totul ca tu să te bucuri cu adevărat de avantajele generatorului achiziționat. Fără să îți mai faci griji vreodată că la o pană de curent riști să îți fie întreruptă activitatea. Mai ales că generatorul pornește automat!

De ce generator pe gaz natural și nu alt combustibil?

Probabil aceasta este prima întrebare care ți-a venit în minte citind rândurile de mai sus.

  • Principalul avantaj al unui generator curent pe gaz este acela că pornește automat, așa cum am precizat deja. Cum face acest lucru? Generatorul este racordat direct la rețeaua de gaz natural. Acest lucru înseamnă că gazul vine direct pe țeavă și alimentează generatorul care pornește atunci când detectează avarii în rețeaua principală de curent. Astfel, va genera curent fără ca tu să trebuiască să îl pornești manual. Și va funcționa mereu, deoarece nu depinde de un rezervor cu combustibil care trebuie umplut sau reîmprospătat.
  • Mai mult, tocmai pentru că se racordează direct la rețeaua de gaz metan, costurile unui astfel de generator sunt mult mai mici. Față de un generator pe benzină, de exemplu, un generator pe gaz natural oferă o eficiență mult mai mare pentru un preț mult, mult mai mic.
  • Așadar, există 3 principale avantaje atunci când vorbim despre un generator curent pe gaz: siguranță, eficiență și costuri mici.

Pentru a obține profitul pe care ți-l dorești este foarte important nu doar ce și cât produci. Ci și cum asiguri eficiența proceselor din industria în care lucrezi. De aceea este important să apelezi la câteva soluții care să îți asigure locul în fața competiției pentru mult timp de acum înainte.

Iar atunci când îți dorești să faci o investiție cu care nu poți da greș pentru afacerea ta, cel mai bine investești într-un generator electric pe gaz. Nu te va lăsa la greu!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns